Ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van de diensten van De Zeven Morgen


9 september 2018

Miranda Mens over de aankoop ondersteuning van eerste sportpony voor haar dochter Ella: Annet Borgstijn heeft ons geholpen met het aankopen van een E-pony voor onze dochter, ons eerste eigen paard. We zijn ontzettend blij met Annet en haar begeleiding gaf ons net dat extra vertrouwen dat we nodig hadden. Annet heeft een hele goede kijk op zowel mensen als paarden en voelde snel aan wat zou kunnen klikken en wat niet. Ze speurde proactief alle kanalen af en reageerde altijd snel en accuraat op de vele vragen die we in dit proces hadden. Heel prettig als je zelf pas komt kijken in de paardenwereld. Pony Hester bleek voor ons de beste keuze en Annet bevestigde dat met haar professionele blik. Ze belt nog geregeld om te vragen hoe het gaat en blijft betrokken. Kortom: een dikke 10.
Ella zelf: Ik vond het heel erg fijn hoe ze zich kon inleven in mij. Ze gaf hele goede tips waar ik echt wat mee kon. Ik vond het ook heel erg fijn dat ze zelf ook heeft gereden op de pony’s waar we gingen kijken, dat gaf ook echt een fijn gevoel.

16 augustus 2018

Chloe Bringmann over het zadelmak maken van 3 jarige New Forrest Marina: Fijne plek om je pony of paard zadelmak te laten maken. Alles gebeurd op een eerlijke manier en gevoel. Met een maand heb je ze weer thuis en is het opstappen en wegrijden!


16 augustus 2018

Jonna Dalbeck over het laatste stukje zadelmak maken van haar stoere tuiger Falco: Super ervaring met De Zeven Morgen. In een korte tijd ons lieve paard op correcte wijze zadelmak gemaakt! Hartelijk dank voor de liefdevolle verzorging tijdens zijn verblijf!


Heb je ook een ervaring met De Zeven Morgen die je graag wil delen? Dit kan op onze facebook pagina of door een mail met een leuke foto te sturen!